TRIPPEL - date, de ni!

Har sitter man ett dygn senare, pavag ut igen med samma goa gang som igar kvall. Hade en galet kul och lyckad kvall igar! Alla tre killar kom hem till mig och hamtade upp oss tre tjejer, mina vardforaldrar alskade allihoppa, PJUUH!
Thank Lord for den lattnaden, helt arligt sa hade jag inte tankt mig nagot annat men anda, ni vet kanslan :)
Middag + movie + back to Timmy's = magmuskler av allt skrattande!
Maste bara saga att vi sag den BASTA FILMEN man kan se igar, (kanske lite att overdriva) men absolut en johanna favorit! "Yes Man" hette den, kan starkt rekomenderas! Det blev en mysig kvall med allihopa, jaaa speciellt med C.
Kul gan; Alex som jag kannt sedan min andra dag pa WA, slutar aldrig prata och ar as rolig. Shauna som ar min kara skidvan, Timmy som var min Powderpuff coach och trevlans van, Juliana som ar den franska utbytesstudenten som har en himlans rolig tid med engelskan (som klart inte ar hennes starka sida!) men till och med jag far mig nagra goa skratt... Och sen jag saklart, mig vet ni ju redan det mesta om, eller? + lilla C som vi nu far se vad allt utvecklas till att bli.

Idag hade min lilla sota vardpappa en operation men allt gick bra och de kom hem idag sa en lattnad for hela familjen. Kines mat och en kul pratstund och nu ska jag bara springa upp och slanga pa mig en hoodtroja och ett par jeans, (hej vada amerikanska klader?) haha inte direkt sa att jag skulle ga ut med min katte DK troja ute i Uppsalas trakter ;)
Sa med "Hawk Nelson" i hogtalarna och sminket och kladerna pa ar jag redo for en mysig filmkvall med ganget. Alex sitter i bilen pavag att plocka upp mig!! Glad tjej! Det ar val det jag kanner just nu att jag kommer att sakna ENORMT att ALLA mina vanner har egen bil och korkort och kor overallt, verkligen overallt. har finns ingen Public Transportation eller ordet cykel existerar inte haha. Men det kanske kan bli en ruggigt bra ursakt for min kropps utfyllnad lite har och var...eller snarare overallt. Men PYROLA du ar min alskade underbara basta snygga new jersey kompis, tur att jag har dig att komma hem tjock med! <3<3

Jag och min vardpappa lyckas alltid fa till var roliga humor till nagra skona skamt var dag som gar, idag lag vi i soffan med en marabou chokladkaka (TACK FARMOR) och han fragar mig:
-Johanna, hur funkade det egentligen igar i bilen nar ni var 3 par och alla ville "make out"?
- HAHA Toby var snackar du om?!
- Jag minns nar jag och Mary datade och man horde ett annat par smaska hogt, det var ju inte direkt romantiskt...
- HAHA TOBY, jag alskar dina tankar och funderingar, vad vore min vardag utan dem!?!?!?!?!?
Toby ropar pa Mary,
- Mary eller hur, det hoga ljudet av smaksade fran storasyskonen gjorde ju inte dirket oss taggade, mer
"Hallo vi forsoker faktiskt kolla pa tv har, det finns andra rum har i huset ni slemiga kan halla till"

Jag och Mary bara kollar pa varandra och startar as garva....




tack toby!




iiiih

nu lamnar jag for kvallen! uppdaterar imorgon om allt!

dom i mitt hjärta

kunde inte haft en finare jul! 3 dagar med mat mat mat och underbara människor. Min mormor och farmor här är verkligen som mina därhemma. Man kan inte sluta krama dom, och bara sitta där i soffan med deras arm runt ens axel...
Hela familjen firade den 23 efter skolan slutade. Hade mysig avslutning i skolan med inlämning av mitt essay och matte quiz, men men går man inte på Westford Academy så gör man inte ;) 24 december arla morgonstund bar det iväg till New Hampshire, firade med hela Tobys sida, vill säga typ 15 pers. Vi åkte till Donna och Derels farm med åsnor och hela köret, det hade gjort en överraskning för mig, och satt ut mjölk för tomten och klätt ut åsnorna och bland höskullen fanns en tomte som gav mig ett paket, allt detta bara för mig! DOM ÄLSKAR MIG OCH JAG ÄLSKAR DEM!!! herergud vad jag aldrig kunde föreställa mig något som detta, att verkligen bli del av en hel släkt. Presenter och uppvaktning från alla! Alla har tvingat mig att vara här nästa jul igen, och säger att jag har blivit en del av deras släkt och kommer aldrig att försvinna i deras hjärtan och saker. Det är ju nästan så att en Tsunami kommer nerför min kind av alla glädjetårar jag fylld av! Donna hade ringt min värdmamma förra veckan, och sagt att hon planerat en överraskning för mig, med en väldigt väldigt "new england jul" + med något svenskt i. Så hon hade fixat allt från varm äppelcider till delikatesser som är speciella för här och så..

På söndag kväll blir det dejt haha! Dinner + movie haha! Alla vill att det ska vara så amerikansk som möjligt för mig för att jag verkligen ska få uppleva det, (inte för att snabbmat varje dag till lunch räcker?) ;)
Knacka på dörren komma in och skaka hand med min lilla värdpappis berätta vad framtidsplanerna är och sedan köra iväg :D Ser faktiskt fram emot helgen, det bästa av allt är att vi har gjort dejten till en dubbledejt!!! Min kära lilla Alex Stafstrom och min skidtjejkompis ska ut på dejt med! Så då slog vi två flugor i en smäll (så sjukt äckligt ordspråk som jag översatte till Engelska för att förklara vilken genial ide de kom upp med haha)



(C, vet att du är kvar i Gamlis)


Wish me good luck!

dunk dunk....dunk dunk

BLEV UTFRÅGAD PÅ EN RIKTIG AMERIKASK DEJT IKVÄLL, DEN FINE PRICKEN!
VILKEN JULKLAPP MAN HAR FÅTT SIG AV TOMTEN IÅR...SYND BARA ATT HAN INTE LIGGER UNDER GRNANEN MIN INLINDAD I PRESENTPAPPER!!!


                                                   



lyckans dag!

Underbaraste underbara!!!
                                                         OKEJ... detta kunde inte ha blivit bättre!
Nu känner man det inom sig att alla ens vänner åkt hem från sina länder för att fira jul med familj och släkt hemma i Uppsala. Men själv sitter man här...fast i en meters snö med en 6 sidig essay om The Scarlet Letter som ska in imorgon bitti kl. 07.00. Har skrivit 4 av sidorna, men var ändå helt galet stressad av tanken att idag 22 december gå hem och inte lägga sig framför tvn med några OREO cookies och en apelsin, utan sätta sig och skriva skriva och skriva mer!
However! Nu finns ingenting annat i tankarna i mitt huvud än min lilla grabb i skolan....
Asia kommer springades genom korridoren,skriker ut i huvudkorridoren vem ingen mindre än självaste JAG har äran att ha skåp. Ni vet det stolta känslan man kan ha när man verkligen fått ett av det perfekta skåpen! Mittemot biblioteket, om jag kollar till vänster har alla senior grabbar och om jag kollar till höger har mina tjejvänner. Bara toppen, (tur att någon kan glädjas åt något så töntigt som en skåpplats...) iallfall Asia skriker ut:
-JOHANNA JOHANNA!!! I BROUGHT YOUR CHRISTMAS PRESENT!!! LOOOOOK!!!
Jag skämtar högt och skriker tillbaka, vänta är det någon här som känner denna tjej, jag har aldrig sett henne förrut...?
- Men när jag vänder min om står den grabb jag verkligen gillar, mittemot mig.
jag tänker i mitt huvud, ja jävlar, någon bättre christmaspresent couldnt I've gotten!!!
Men på samma gång som jag tänker det, känner jag mig som självaste jultomten själv, knallröd i fejjan och känner bara för att sjunga bjällerklang för att skämma ut mig ännu mer....!!!!
Asia har planerat allting, hon är väldigt god vän med denna söta underbara prick så... Vi pratade någar få minuter, och nu har vi iallalfall varandras mobilnummer!
Om det finns en himmel trots allt med rosa svävande moln, skulle jag inte banga på att vara där med den grabben just nu.


PP, Pyrola, Pepparkakshus

Pyrola gjorde min helg! Ett skepp kommer lastat med tack-kramar! Inte nog med att vi överraskade min värdfamilj med en svensk midadg och lussebullar och kaffeglass till efterrätt, vi hann med att prata för 6 "missade" månader. Hon var med i skolan på fredagen, och fick träffa alla mina vänner! Att få ett ansikte till ett namn hjälper en så mycket att hänga med i alla historier! VI är ju inte lika lyckligtlottade som alla svenskaskolanbarn, som fått massa besök under höstens lopp, utan vi vär glädjas åt två träffar under vårat år här i staterna istället. Men ojojoj vad bra det var! I mars eller april bär det av till New Jersey trakterna!¨







HARVARD!


Schnyggon!






CHRISTMAS SHOPPING SOMEONE?




majbrasa och julkort

glömde bara berätta en sak... kändes i hjärtat med första gången på 3 år jag övergivit Hairteam och Sylvia för att byta till någon frammande frisörsalong! Men jag hade verkligen inget val nu, mitt hår såg ut som en rishög, majbrasa eller påskris,ja vad man ni vill kalla det! Hemskt var det iallfall, nu sitter jag här en dag senare och kan konstatera att det ändå inte var så farligt. Men ingen massage stol med hårmassage eller en cafe latte med choklad eller en mysig frisör att prata grabbar med.. Men hur som helt, klippt är det och bättre ser det ut! 30 dollar var det väl värt?





det är sånt här som värmer i ens hjärta, eller iallafall mitt!

Kort från vännerna i Arizona, och julhälsningar från min engelska klass och lärare!

borde gnuggat bort sömnen ifrån ögonen TWICE!

Okej, denna gång har jag faktiskt en orsak till dålig uppdatering.. Ojoj jaa nu snurrar tankarna och funderingarna i era små hjäror. Men HA, jag levde isolerad i 5 dagar...NO POWER!
Okej så här lyder min story:
Torsdag kväll säger min mamma till mig, jag tror att er skola kanske får early release eller late start imorgon.
Hmm ¨tänker Johanna, det skulle minsann aldrig hände i Svea Rike, jag menar vad vore inte en morgon att vakna upp till och kolla ut och det ända man ser är sin egen spegelbild i fönsterglaset för att det är så vitt utomhus. Snöstorm va väl inget, nejenej. MEN ISSTORM ÄR INGENTING ATT LEKA MED HAHA! Jag vakande upp fredag morgon klockan 4 på morgonen, trodde att klockan var 6 som den alltid brukar vara när mitt hemskamobil alarm går av. Jag går upp tänker absolut inte tanken att möjligtvis kolla klockan eller tända en lampa, jag var helt vimmelkantig efter bara  4 timmars sömn.. Jag går ner och känner att det är ruggans kallt i huset och väldans mörkt för den delen också! Men fortfarande slår mig inte tanken att titta ut genom fönstret eller nått, nejnej.. Jag tänder en brasa i kakelugnen för att se något och bli varmare, går in i badrummet för att börja göra min morgonritual. Men lampan går inte. Detta gör mig himla irriterad, *morgonhumööööör*. Så jag går tillbaka till min bädd och somnar om. Nästa gång ja öppnar ögonen och kollar på mobilen visar den 10.30 VA!?!?!? HERREGUD VAD HÅLLER JAG PÅ MED? Elev på WA och skolka, hmm det låter inte som en trogen Westford Academy elev! Jag skyndar mig ner och där i soffan ligger min värdmamma, värdsyster och dog sovandes framför den öppna brasan. Chill är det som slår mig, de vaknar upp och berättar att idag ska har jag fått min livs första snowday. WOHO! Jag blev mer än överlycklig. Jag tittar ut, och jag får verkligen en elchock! Träd ligger överallt, grenar så långt ögat kan se!!! Över vår grannes bil ligger att halvt träd och glassplitter, deras ena sida eller kant av huset har blivit träffat över ett enormt träd likaså.. Detta var första gången i mitt lilla liv, jag verkligen sett något som detta, alla träd är täckta med ett minst 2 cm tjock klart islager.
VI stannade utan el och värme en natt i huset, men dagen därpå beslöt vi oss för att flytta till New Hampshire till Bentley common till min värdpappas lyxseniorboende. Vi räknade med att stanna där en natt för att få tillbaka vårs ström på söndag. Men icke! Det hela slutade med 4.5 dag utan ström, ni fattar inte hur beroende vi människor är av ström. Det är bara att testa! Det känns som om man ska dööö, jag säger då det tack den människan som var smart och uppfann prylen MOBILTELEFONEN! annars så.... vågar inte ens tänka tanke. Men till och med tv och Wee blir tråk efter 4.5. skolar var inställd i 5 hela dagar. På torsdagen alltså igår började vi igen, HAHA. och idag fredag så blev det early release så vi sltuade klockan 12 =)

Mitt nya önskan är: tänk om alla WA veckor vore som denna, 1.5 dag i skolan pga av snö haha. I helgen kommer en ny snöstorm in, så alla lärare är typ galet rädda att vi ska och önskar alla en " have a safe and warm weekend everyone! TAKE CARE!" HAHA ! de är ju så roliga så.

I helgen blir det 5 sidigt Essay skrivande som gäller, har inlämning på måndag och det är ett helt sjukt viktigt essay för mig, kommer ha 30% av mitt slutbetyg...BAJS PÅ DEM! eller snarare på min lilla biatch lärare...! Mrs....La...Laa....Lang...



Ser fram emot att inte fira jul hemma detta år, jag menar jag har gjort nästan de samma för 15 år så lite variation skadar ju aldrig speciellt inte den 16 gången :)
Tack för alla tusen miljarder julkort och julmail jag fått från alla er, eller många iallafall!
Det värmer mitt frusna (utan el)  hjärta

Thanksgiving time and mitt nya liv

Thanksgiving i mitt hjärta säger jag bara!
Under denna vecka är det brun äckel dricka med "stenar" i för min och Marys del, vi Detoxar. Ja ni hörde det! Mitt nya liv, den nya johanna är påväg! See ya gamla livet!


Jag och Erin i Lowell Newspaper


Thanksgiving Footballgame, Boston Acton - Westford Academy (fråga inte om resulatet...vi har inte slagit dem på 3 år)


Stället vi hyrde för Thanksgiving, med 45 personer innuti


Vilket välkomnande!



detoxning....


RSS 2.0