överhettat hjärta, och kräk eller ska jag säga spya så att det inte låter för äckligt?

Ja...Jag vet...Jag vet att jag är 10 dagar försenad med uppdatering om alla hjärtans dag men bättre sent än aldrig, eller?

Kommer så väl ihåg i trean då alla hjärtans dag smög sig fram, själv fattade jag ju som vanligt inte vad alla hjärtans dag betydde. Men jag lekte cool och klippte ut hjärtan från rosa och röda papper för att vara som alla andra :)
Den 14:de kom sedan hela tre killar, ja tro det eller ej. Elller nej fan ni måste tro på det för det är ju inte ofta det händer liksom. Tre feta flugor i ett jäkla smäll!!! Fick ett suddigum av en av killarna liggandes i en liten hjärtask. En teddybjörn av den andra killen, och ett kort av den andra, jag hade ju aldrig haft en bättre dag i mitt liv haha.

Men hur som helst, år efter år har ju rosorna man fått varit från fel kön. Uppvaktning som uppvaktning men innerst inne hade man ju hoppats på att rosen skulle varit från nån i bastu-föreningen eller ....ni vet vem! Ha!

Nu i USA, fatta hur vilken bigger deal det är här??!! Nu snackar vi pynta huset mina grannar satte upp några fula hjärtan i trädgården som nått tönt försök för att göra världen med lovely. Kul nog hade jag faktiskt Nick detta år.. Och kuligt nog var även alla hjärtans dag på en lördag. I skolan under fredagen langdes det rosor som chokladhjärtan och teddybears all over the place, studentcouncil hade ordnat värsta "Secret Admire" grejen som man kunde skicka dessa saker och betala och sedan skulle presenten bli levererad under dagen till personen.

Men Nick går ju inte på min skolan utan på grannskolan i Chelmsford, som för den delen verkligen blivit mitt andra hem under den senaste månaden. Haha, men jag gillar det starkt måste jag erkänna!!! En extra tallrik runt matbordet, skidinfilmningsgrejer av hans pappa eller utomhus Jacuzzit är nu för tiden standard hemma hos Romano (hoppas att du läser detta). Mina värdföräldrar gillar honom starkt och hans föräldrar känner samma sak för mig så pjuuh.

Jag hade iallafall en underbart mysig alla <3 dag 2009. Minnesvärd haha (PYROLA), chokladdoppade jordgubbar, den nya Lacoste parfymen blev det till honom. Jag fick en super gulligt silver halsband från hans pappas smyckesaffär. En sjöstjärna med en kedja. Sötaste delen var att hans omslagning av paketet var lika hett som freddes brukar vara kring juletiderna hemma hos fam. Wilbrand. Helt underbart killigt misslyckade men det är så mycket omtanke och kärlek i det så att det bara ser hur bra ut som helst! kvällen slutade på ett party hos hans kompisar i Chelmsford, galet kul verkligen!
Vi lämnade stället vid 12 tiden och skulle dra för att tanka, men vi både somnade på bensinstationen och vaknade upp av en polis HAHAH! Roligaste 30 sekunderna i mitt liv, bästa minnet ever. Nej jag ska inte berätta om våran konversation...och sen fortsatte min natt med överskriften för detta inlägg.

Peace!

Föresten, fan för er som inte kommenterar :)


Jag sjöng sången som spelas i kyrkan när man gifter sig och går i armkrok med sin far fram till altaret istället för Happy Birthday på Paige's födelsedag! Bara för att retas att hennes pojkvän var där och åt hjärttårta med oss.


Jag och Mary på lunch påväg mot våran skidresa till Loon i New Hampshire för två heldagar


Loon skidåkning..mmm...mums


Hela kompisgänget samlandes runt våran hela 15 minuter långa lunchpause, innan det var dags för att dra ut i backen igen



Min fina morots födelsetårta (plus måste medela skillsen att blåsa ut födelsedagsljusen på samma gång som jag håller balansen på kryckorna.


Överrasknings lunchen med sjungandes personal med Eric, Jessie och Alex! Minnesvärt som bara den!


Jag och Alex N. på födelsedagslunchen!



Banne mig om jag inte får 100 miljoner miljarder kommentarer på detta gigant långa inlägget som jag spenderade så mycket möde på ;)




happenings


Nick, Shauna, Kylie och Ryan.


I skolan under Singing- Midterms


Senior Party en dag i skolan nedräkningen infrö Florida och Gradutation har startat, AJ och Timmy i gladiator ringen!

det finns en orsak för allt, den behöver ju inte vara bra...


Där är Min orsak...


Minuter blir timmar, timmar blir till en dag, en dag förvandlas snabbt till en skolvecka, sen kommer helgen i sin tur, och så börjar vi om igen....Minuter blir timmar, timmar blir en dag. Så är känslan här, tiden springer inte iväg, tiden gör värsta maraton loppet och bara kutar förbi. Jag menar varför inte bara förvandla januri månad till februari helt plötsligt?
Min tid är mer än dyrbar här, jag utbyttjar var sekund till något kul.
Audition för RENT är iallfall avklarade, om jag ska vara ärlig så känns det lite som en lättnar från mina axlar. Det var en helt fantastiskt rolig upplevelse, jag har aldrig lärt mig så mycket om teater livet och allt som hör därtill som jag gjorde under de intentiva dagarna. Efter min audition en tisdag kväll klockan 20.30, kunde jag pusta ut. Har banne mig aldrig varit så nervös någonsin, jag ska vara ärlig och erkänna at tjahg var nära att backa ur när jag kom tillbaka  till skolan den kvällen. Det första jag möts av ar en låååååång kö. 100 sökande, -Hej jag heter johanna och är svensk har en svensk brytning, varför skulle en broadway koreograf ens tänka tanken att ha mig som en del av casting gruppen?
Men jag gjorde det iallfall, jag gick in i rummet ställde mig framför 7 dommare. Presenterade mig och mina låtar och monolog jag skulle framföra. Jag sjöng, Out tonight av Mimi i RENT (pga att det var rollen jag sökte), och ANyone can whistle. Jag gjorde en monolog jag gillar stark från Jakes Women. De tackade och sa att besked kommer imorgon på en lista uppsatt i the box office. (where all the WATA teather kids are hanging around hahaha)
Morgon därpå känndes det som om mina parasiter från Indien resan, vaknade till liv igen. Jag var nervös jag ville men på andra sidan ville jag inte se den där förbannade listan som alla väntar på ska komma. "The Callback list".
Gick inte dit direkt på morgonen bara för ATT, jag ville inte så och trängas i ett led med alla andra och sen bli besviken och behöva gå därifrån ledsen medan man ser alla andras glada fejjor. Men efter min andra lektion var det nästan så att jag sprang i korridoren för att se listan. Jag satte fingret på papper och gick ner namn efter namn efter fucking namn. Men såklart så såg jag ju inte det namn jag ville se Johanna dyka upp. Men så, sist på listan (jag hade inte fattar att det var alfabetisk ordning) så stod det "Johanna Wilbrand" callback. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOO!
Mitt leende sträckte sig från ena örsnibben till den andra, rak i ryggen gick jag till min nästa lektion och jag visste att vännerna skulle fråga.
Två dagar senare var det Callback, 30 personer fick en callback, 20 tjejer och 10 killar. Så vad som än hände kunde jag vara otroligt stolt över mig själv att jag klarat mig så långt, att vara i topp 20 av tjejerna kändes som en prestation. Jag kommer alltid att minnas den callback kvällen 3 timmar på skolan, väntan efter väntan och den enda du vill är att du ska gå vidare från rond itll rond och inte bli bortsollad. Men jag klarade mig ifrån första bortsollningen men efter den, var det vara i stort sett 6-8 tjejer kvar. Då åkte jag ut. Dagen därpå kom casting listan upp, 3 tjej roller och jag var väldigt glad för deras skull, pga att jag kände 2 av dem och de är fina människor. Kim fick min dröm roll som Mimi med hon kommer göra ett helt fanstastiskt jobb som det. Jag fick en roll i ensemblen med alla andra som fick callback men inte lyckades få en av de 8 rollerna. Jag kommer troligtvis inte ta jobbet, för att jag verkligen inser att här är det inte som ett fritidsintresse som Devisa där hemma på musikskolan. Utan här och speciellt på min skola som är en State-vinnar skola i teater är det en livsstil. Du stannar varenda eviga dag efter skolan, du äter och du pluggar på skolan när du har tid ifrån repitionerna. Så nu väntar tryouts för Tennisen istället.
I slutendan är jag väldigt glad att jag gjorde det, att jag fick känna den enorma press som finns. Att verkligen inse att i drömmen om att få en huvudroll i en musikal gäller det att inte vara en i mängden utan du måste vara speciell i både utseende och röst och utstrålning. Det är väl bara att jobba på och fortsätta att öva öva och öva :)

SKid säsongen är över och vi hade en ruggit roligt sista All star tävling. Alla var utklädda till allt mellan himmel och jord. Jag körde på min "The Swedish Girl" total outfiten från Spiritweek på skolan i höstas.

Min laptop som är van vid att vara på 24.7 för att försöka hålla sig uppdaterad via mail till mor och far och blondinbellas liv. Allt det har hamnat på sidan nu under de 3 senaste veckorna. Nick tar upp ALL tid...! Efter skolan,skidåkning, skidträning, fredag, lördag, söndag. Men det är det jag vill, när jag prioriterar min tid prioriterar jag den för honom.
Failar English quizes men skriver bra i mina andra ämnen. Fick honors role i skolan pga mitt Report Card som kom ut fööra veckan. =) Spass, Spass, spass!

Igår var det feta partajet hos en av Nicks Chelmsford tjejkompisar. Skit kul verkligen. Har aldrig haft en bättre alla hjärtans dag i mitt liv, förrutom när 3 killar frågade chans på min i trean. 3 på samma dag kan ni tänka er! Det var tider det!

Nui måste jag rusa, tog en två timmars nap efter som jag inte sov någonting inatt för att jag vaknade upp klockan 4 ioch spydde... Nickt spass...Men men, suck it up som de skulle sagt här.
Nu väntar Nick och The Notebook.




Love !

RSS 2.0