Here comes the sun

Här kommer lite uppdatering av mitt nya hus. Verkligen hur fiint som helst, men det var tyvärr just det min kära familj la alla pengar på ;)
Fina sovrum och alla vi har varsitt badrum och stor garderob och pool men värsta grillanläggningen. Får passa på att göra uppdateringar när det går, att jag sitter framför datorn är inte favoriten i huset, pga av att dom har haft problem med att deras förra utbytesstudent ringde hem sjukt mycket och satt framför msn hela dagarna.


grillplatsen där pappa Frank är ansvarig

På tal om det, jag älskar verkligen maten haha. Min första middag var en rostbiff macka såå god. Idag blev det pizza till luch och subway till middag. I'M JUST LOVING IT! haha men dom säger att det bara är så nu pga av att skolan inte har börjat än och dom fortfarande är inne i semestervanorna vi får väl se om det är sanning. På måndag börjar skolan.


uteplatsen




köket med käket


min nya 1.20 säng

MITT badrum
mitt bardrum

Väl framme

HEEEJ!
Nu har jag för första gången fått igång min laptop, känns som en lättnad!
Har nu varit här i 2 dagar och hunnit med en hel del om jag säger så. Flygresan hit med mellanlandningen på Phillys flygplats var såå dryg, verkligen den längsta dagen i mitt liv! Men tillslut så var jag äntligen framme på Phoenix flygplats med allt mitt bagage med ett leende på läpparna.

Familjen verkar väldigt bra, mamman har verkligen koll på ALLTING OCH DÅ MENAR JAG VERKLIGEN ALLTING! That's soo funny! Hon vet alla som har dajtat med varandra bland ungdomarna och alla fajter hit och dit. Nu har jag precis avslutet ett 1,5 timmes långt samtal som vi haft om typ allting. haha hon kan inte sluta prata ibland. Tash (my hostsister) är temperamentsfull men helskön. Vi shakade loss till MTV idag =)

Jag har verkligen blivit väl omhändetagen och på lördag är det sleepover med två av Tash vänner och en "Welcome dinner" med alla Scandinavian exchangesstudents hos nån värdfamilj i detta district.

Igår var jag på min livs första volleyboll träning, det var såå amerikans som det någonsin kan bli men sjukt kul och jobbigt. Det är en ny coatch på skolan en ung tjej som ser sjukt gullig ut men har en grym insida när det gäller coatchning! Det var inte många trevliga ord man fick höra från henne under 2 timmars träningen. Men iallfall ska försöka platsa in i Verrado teamet får se hur det går har två veckor kvar av practising sen är det tryout som gäller.

Men som alla utbytesstudenter nog känns av är att man vill passa in bland alla. Så det var bara att åka till supermarket för min del idag och införskaffa en SKOLRYGGSÄCK haha det var typ år sedan man hade en sån men men =) Pennor och pennskrin och outfit för volleyboll med knäskydd och  korta tajta shots var det också bara att köpa.


Arlanda


Hours left...

Timmar kvar tills jag sätter mig i bilen från Uppsala till Arlanda.
önska mig lycka till, det där med flygplansbyte har aldrig riktigt varit min starka sida
Imorgon helt själv!

Håll tummarna för mig!
Släng en tanke..det är ju trots alltid tanken som räknas!

Saknar er redan!

Katte ersätts nu av Verrado High School:




KATTE VS VERRADO





Kunde inte få ett bättre slut!

TACKTACKTACK!!!
 Ni kunde verkligen inte ha gjort min sista kväll bättre!
 
Helt galet att jag ska lämna er för ett år i USA... GLÖM ALDRIG ATT NI ÄR BÄST !









my new home


Sakna mig - för jag kommer sakna er...

Det år som så länge bara funnits på papper, ska nu bli till verklighet!

Bara 6 dar kvar tills jag står där på Arlanda och ska sätta mig på planet... Galet ju!
Ett år i USA väntar, just nu känns det som om man bara kan hoppas på det bästa. Vänta och se helt enkelt hur allt kommer bli.

En sjukt jobbig tanke är den att jag ska klara av att lämna allt här hemma... familj, vännerna, skolan och framförallt vardagen!  DÅ jag vet hur allt flyter, bussen kommer samma tid varje morgon, alla skolans dagar ser väl istortsett lika dana ut och sen helgerna med partaj.
MEN NU LIKSOM?!

Som sagt nu är det bara att hålla tummarna för att jag kommer fram förhoppningsvis levande och med allt bagage!

See ya!


RSS 2.0