en härlig skara av äventyr

sista veckan i skolan innan en1/3 av mina senior vänner gå ut på sina internships och kommer inte ha någon mer skola detta år.. det suger lite men jag har fortfarande alla underclassmen kompisar kvar och många senior vänner, så jag borde inte klaga. som tur är kommer iallafall inte Nick gå ut på nått Internship så det är ett stort pjuuh.
Ett internship kan jämföras med en prao eller praktik. Under den sista fjärdedelen av deras senior year kan de erbjudas att söka deras internship, många har anknytning med vad de kommer att major in college för att få en inblick, medan vissa kör den slappa sidan och är på dagis bara för att göra allt för att slippa skola ;)
På senare tid har vi gjort en hel hög med massa konstiga spontana äventyr haha, de får mig att börja skratta när jag tänkter på dem!!

klockan 22.00 fick vi för oss att "varför inte fylla en bil med vänner och dra till the coast trots att det är bäcksvart utomhus och kommer att vara kallt som attans..." galet kul var det iallafall, vi alla hade dyngsura skor för att vi skulle vara så coola och ha tävling vem som kunda komma närmast vattnet vid stranden efter att det giganst stora vågorna.


våra axlar var upp till öronen för att det var gaaaalet kallt

sen var det partaj dags. Vi skulle fira Noells födelsedag, det är en av Nicks chelmsfords vänner som jag även lärt känna och därför blev inbjuden till hennes 18 års dags firande. VI tog tåget in till Boston och gick till en galet cool och spännande resturang då man går runt oc hplockar allt man vill ha finns verkligen alltid mellan hamburgare till räkor musslor, annanas, gurka asså verkligen allting. sen gpr man vidare till sås avdelningen då det finns typ 12 såser och sen går man vidare till grillen. i mitten av resturangen är en giganst stor runt grill där 10 personer gör iorning din mat på nolltid medan alla står runt grillen!! sen efter det blev det mer av party delen ;)


på tåget påväg till boston, hahah








innan jag kom till USA förknippade jag dessa luktgranar med raggare. men nu är det verkligen min absolut favorit pryl ever!!! Jag känner inte en enda person av alla vänner som har egna bilar (vill säga alla..) som inte har en luktgran. de allra flesta med BLACK ICE! vare sig ni vill eller inte ska det hänga en black ice i vår bil mor och far när jag kommer hem! kultur here I come :)


Hot tubbing, vår en gång i månaden sysselsättning :)


tog 2 timmar på banan med eric, nick, ryan och framförallt Timmy!!!











PUSSSSSSSSSS


inte ens fyra rutor kvar?

Här, nu, idag. Jag och Nick låg och pratade i min säng under eftermiddagen och hade öppet fönster så att vi kunde känna den kalla vårvinden och få en glimt av solen genom glipan.Inte förren då, helt seriöst, ja inte förren då insåg jag att familjens schema har mindre än fyra rutor kvar.



Vi försöker alltid skriva upp så mycket vi kan på vårat vardags schema för att inte ha saker som krockar med varandra och så att Mary alltid vet vilken tid hon ska hämta oss var vi nu än är.

Jag insåg idag hur mycket jag tar allting för givet nu. Att vakna upp i min stora queen size bed varje morgon, att vara tvåa uppe för att hitta något ätbart i kylskåpet innan bussen väntar kl. 06.50. Att få skjuss hem från skolan av Eric och stanna på Dunkin Donuts var eviga dag och sen åka hem. Göra läxorna, gå till träningen eller se Nick.
Äta middag, se på  en av alla serier familjen förljer och sen i bed igen.
Helgen väntar och fredag + lördag kväll tilbringas ALLTID ute på något vis. Om det inte är födelsedags fest inne i boston så är det filmkväll eller något galet äventyr med kompisgänget.
Allt som låter så simpelt här, är så betydelsefullt trots allt.
Utan tvekan, utan en minsta sekund tänkandes kan jag påstå att det här är året i mitt liv. Jag hade förväntningar och förhoppningar innan jag åkte. Men nästan allt har vunnit över dem alla och det är stort. Att verkligen få vara en del av mer än ett kompisgäng, få vara någon med namn och rykte och inte bara ett ansikte i korridorerna betyder!

Men att få höra ordet "goodbye party" av Mary igår var heartbreaking. Mina ögon blev helt vattniga och där väntade Mary med en öppen famn. Jag vill inte ha ett party Mary, jag vill inte! Jag kände mig som 5 åriga Johanna igen, som vill ha sin vilja igenom. Men jag vill inte åka hem. Jag om någon är inte i närheten av att vara redo för det. Vadå hem? Hem, vasagatan? eller var? Men det här hemmet då? Den här familjen?


Det här är mitt hem nu. Ett år kanske låter lite. Men det är tillräckligt mycket för att få "a second home"...
Denna infart är fastprintad i mitt minne. Varje morgon 06.50 för skolbussen, varje eftermiddag 14.45 efter skolan. Sen igen och igen och igen och igen och föralltid!!!


hemma

Mina fyra rutor som var och en är en månad. I huvudet vill jag bara sudda ut dem alla och börja om som alltid och räkna upp det fyra nästa månaderna. Men... drömmen kommer nog aldrig att bli till verklighet efter allt. Livet där hemma väntar. Familjen och vännerna med. Katte och DK. MUF och SR. Cykeln och Stallet och gamlingarna.



almost dead

ordet trappa skrämmer mig! Tanken av att flytta mina ben och benhinnor en millimeter, ooo no no no...
Girls tennis tryouts har startat idag, ja det var just det. IDAG, måndag 4 dagar kvar!

Varför är min skola bäst i allt!? eller snarare varför är inte jag bäst i allt, mina ämnen alla sporter?
Jag är iallafall bäst rankad tjej i badminton i min gymclass, vi har värsta turnering nu som kommer att pågå några veckor. Och jag har vunnit alla mina matcher hittintills!
Men tyvärr är inte badminton tennis haha... Hur som helst jag gör så gott jag kan. Jag önskar ju såklart att jag aldrig hade slutat med tennisen, för varje gång jag är ute på banan inser jag hur förbannat roligt det är.



I helgen drog jag och värdfamiljen till Rhode Island. En väldigt fin hamnstad/stat. Kändes lite som sista april på grund av att det var St Patricks Parade. så alla var fulla och gladare än någonsin, precis som det ska vara!

I söndags hade jag och Eric bilutflyckt. Eller det var vad det hela slutade med iallafall. Vi tog vänster istället för höger på Highwayen och ended up in the middle of NOWHERE!!!! Men galet kul hade vi iallafall, dagen slutade med Asian food court till middag, efter regn kommer alltid solsken ;) Inte för att det någonsin var regn men...


Så nu är det tennis som gäller denna vecka. Efter att våra militär tryouts är över, så får vi besked på fredag om vi klarar teamet eller inte. Har inte några stora förhoppningar, om jag inte klarar det så klarar jag det helt enkelt inte.
Men jag måste erkänna att jag blir allt bättre och bättre för gångerna som går. Tjejerna är super mysiga och nja coachen är sträng. Precis när jag mentalt hade lagt av när det bara var 15 minuter kvar av tryoutsen, då mina shorts ben var lila och min resterande kropp liknade en istapp. Så säger coachen, bra jobbat tjejer då avslutar vi med 4 varv runt banan och suicide (sveriges "idioten") va ända in i glödheta tänken jag. Men tapper som jag försökte vara, för att verka dedicated höll jag upp tempot trots allt.

Denna vecka är en kort vecka, ingen skola på fredag och halvdag på torsdag. fråga mig inte varför. för denna gång bryr jag mig inte ett skit om jag jag ska vara 100% ärlig. Jag är bara överlycklig att vi inte har skola. Jag ska in till Boston på fredag kväll/natt med Nick för att fira en Chelmsfords kompis 18 födelsedag. Kommer bli schkoj!
På lördag kanske det blir en "åka till en annan state" utflykt med kompisarna, eller åka till kusten en kväll, vi får se vi får se :)


Nu väntar en stupid tyska läxa. Och torka mitt hår efter den 20 minuter kokheta dusch jag tog.!

PussBuss


min promdress för Maj! Men det är så mycket ni kommer få se innan själva dagen!

varm bade inombords och utombords!

basta dagen nagonsin! Nick ringde mig pa onsdagkvall och fragade om jag inte hade lust att dra pa en liten skidtrip bara han och jag till Sunapee. Mitt favorit skid stalle!! Det ar ju inte dirket sa att jag sager, Nej jag vill inte? Det ar ju rena drommen!  Sa han bokade 2 biljetter till sondagen. Pa lordag kvall far jag ett mysigt sms, mina foraldrar och min syrra ar sa avundsjuka sa det kommer att aka de med.
Pa sondag morgon skulle ju jorden prangt vara sa drygt jobbig och snurra och ha sig och stalla om sig till sommartid. Det hade ju saklart min mobbe koll pa med inte mitt kylskap, micro och ugn hahah. Sa jag gar upp nar mitt alarm gar av, gar ner och mots av Toby i koket. Men johanna varfor ar du upp 1.5 timme innan du behover aka? ar du sa nervos skrattar han. Va, vanta nu lite, ma handa att jag ar galet trott och vankar omkring strovande halvt sovandes men min mobil ligger mig sa nara hjartat och jag litar pa den till hundra procent nar det kommer till tid... Vi bade far till oss ett morgon skratt, 05.30 am (6.30 am!!!!!!!!) ga tillbaka till din badd och somna om en timme johanna. I will sager jag och jobbar mig uppfor trappan. efter 15 minuter far jag ett sms av nick, god morgon lilla du hoppas du ar vaken for att vi lamnar westford om 5 minuter. VA!? VA ENDA IN I GLODHETA! Da borjar processen, som tur ar har jag ju fatt in en vana efter all skidakning jag fatt denna sasong, men understall och allt vad som ska pa over det. slanger mig nedfor trappan, nastan sa att jag ville gora en Tarzan och kora lestangen ner, men var inte lage att behova kryckor igen innan jag ens satt pa mig pjaxorna.. sa jag skippade den iden.


hade en helt underbar dag! Det som gjorde pricket pa i:et var nar Nicks pappa sa till mig nar det bara var han och jag och ingen i narheten. Johanna, du ar alltid valkommen till allt vi gor, vare sig det ar 24 eller Lost maraton eller om det ar en skidresa. Vid detta laget, ar det en sjalvklarhet och inte nagot som du maste fraga om.
Bara en kort stund efter den fina kommentaren kommer en till. Horrni allihop varfor inte ta ett familje portratt med Romano familjen men denna fina utsikt? (jag tror hans pappa tog tillfallet i akt pga att det var den enda gangen under hela dagen vi sag dem i backen och stannade for att vara snalla och sociala for 10 minuter).
Har ge mig kameran sa kan jag ta en grym bild pa er utbrister jag. Nej nej nej, far jag som svar tillbaka av hans pappa. Du ar en del av oss nu, klart du ska vara med pa ett horn, vi far helt enkelt dopa det till romano wilbrand istallet hahaha.


dunk dunk, dunk dunk!



matchande jackor och allt.. ooooooooh


dagen var perfekt, forsta gangen jag verkligen uppskattat att liften tog lite extra lang tid upp till toppen. ha!









fatta taflorten alltsa



tackar vaderguden for den solen!




PUSS PA ALLT OCH ALLA DAR HEMMA!





RSS 2.0