Beginning of Spiritweek, dogschool and halloween dance

Vad mer kan begära?
1. Spirit week, sjukt kul! ser ut som en mess varje dag! :D
2. Halloweendance med ett spice girls gäng
och...
3. Dogschool en måndagskväll för sin valp som kissar inomhus :D

"Ibland är livet som en fest!"




a boxer with the Spice Girls




RED SOX FAN -DAY


amerikansbild inte sant?!


Lisa and moi
DRESS FOR IMPRESS DAY


Greg (same historyclass)

mycket minus lite


cheescake factory

our 7.44$ dinner (pizza,buritos,mango,garlicbread,strawberrys, choclatefudge)

My new passion, Arnold IceTea with Erin

Erins och min "atapizzaforegreasedansen"


grease dansen

50-tals brudarna efter fralsningsarmen shopping


I min favvo car JEN'S!! skruttig ar val bara fornamnet.
(varje gang jag ska oppna framdorren, hor man ett: Pull harder johanna.. haha)


volleyball slutspel for sasongen for min kusin Sami


boxer

För mycket att hinna med

Ídag slog det mig när jag skulle uppdatera bloggen för alla er där hemma att jag har gjort så sjukt mycket grejer under de veckorna jag varit här att jag inte ens vet vart jag ska börja mitt inlägg. Jag vet inte vilka bilder jag ska lägga in för då vet jag att jag måste skriva om det för att förklara. Men jag orkar liksom inte mil-långa inlägg jag har redan 3 essay som är due mandag som ännu inte ar avklarade... :)

 En bild säger mer än tusen ord, är det väl man brukar säga. Så känner jag mig just nu så!


8 sidigt essay har hindrat mig

Sorry guys for att jag inte har uppdaterat pa ar och dar. Inte nog med att jag bara lever har och fylls av intryck for var ny dag. Nej ett (#^%(Y#( 8-sidigt Essay har varit ivagen for allt och alla under de senaste 5 dagarna. Min enda larare jag verkligen har svart for i skolan ar min engelska larare. Hon ar rent ut sagt en b.... Har suttit 5 timmar framfor datorn varje kvall for att skriva pa detta och skrivit om och lagt till och bytt ut och borjat om. Varje dag var det nagonting hon skulle klaga pa. Funderade pa hur jobbigt liv hon maste ha egentligen, jag menar det enda hon gor ar att klaga pa folk. :)

Hant mycket under senaste tiden. Ska pa tryouts for WA (westford Academy's) Alpine downhill skiteam. Hoppas pa att jag platsar i Varisity teamet. Isfall blir det race varje tisdag, traning man+ons+tors. Dryland practise en gang i veckan med inkluderat teambuildning.

Ikvall ar det den stora HALLOWEENDANCE pa skolan. Har en biljett och en outfit fixad. Det blir en rosa vit boxare mojligtvis med en blatira som pricken over i:et.

Nasta vecka har jag bade music performance (sjunga en svensk sang infor klassen)
+
Monolog performance, det ar en del av min Stage class. Men har hittat en monolog jag trivs med som nu bara ska printas in i hjarnan pa mig.

Nasta vecka spirit week i skolan, verkligen nagonting jag sett fram emot ett tag nu. Helt galet sjukt stort bland alla seniors.
man: New England fans day
tis: dress to impress (balklanning dag)
ons: MIN SWEDEN DAY!!! (dina rotter och ursprung)
tors: Halloween utkladnings teama
fre: klass farger (vara senior trojor)

hela spiritweek avslutas med ett stort peprally med hela skolan som tavlar mot varandra i de olika arskurserna.
Sjalv ar man uppskriven pa att skamma ut sig infor 1400 elever med applebobbing (ata apple i en hink fylld med vatten) med 9 andra senior tjejer. Kalas!

Idag blev det inforskaffning av vinterskorna som var i behov. Tanker pa dem varje morgon nar jag gar till skolbussen och kanner mig som en iskub. 
Sa fort mitt internet ar fixat pa min laptop nar jag nu val har tid over (vill saga aldrig) sa ska jag lagga upp en ton av bilder!


Idag var hemlangtan dar i morse nar jag vaknade upp i mitt hus/igloo med 59 grader F under 10 grade Celsius for att var termostat hade pajjat. Nar jag visste att mamma pappa och fredde satt pa planet pavag till det skona varma Egypten for en evckas semester under deras hostlov. TA VARA PA ERT LOV HAR FAR JAG MINSANN INGET!!!!
men ar samtidigt mer an glad for deras skull pga att jag vet att om nagon sa ar de dem som behover denna vilan.

ett skepp kommer lastat med bamsekramar 

Ja, jag har det jättebra!

Förrutom att ag kände mig stressad över allt som behövdes göras varje kväll förra veckan så var det trots allt en väldigt bra vecka. Hade 4 stora prov på fyra dagar + en resväska full med skolböcker med läxor som behövde göras till dagen därpå. Här i Usa är det blockschema som gäller! Du har exakt samma lektioner varje dag, börjar 7.30 och går till 1.55. 4 minuter mellan varje lektion OCH JA, DET ÄR DÅ JOHANNA SPRINGER SOM EN GALNING OCH SER UT SOM VÄRSTA TURISTEN FÖR ATT FÖRSÖKA HITTA MINA KLASSRUM... Mina kompisar har skämtat med mig och sagt att om jag kunde ha fått en nominering i yearbooken så skulle dom lätt gett mig "årets freshman trots senior ålder som man hittar lost i korridorerna", måste skryta med att jag är rätt stolt över nomineringen haha. Men tyvärr ville inte min vän, yearbookteacher sätte in den nomineringen för mig haha. Har verkligen realized att min skola, Westford Academy (spana deras hemsida vettja) är jätte jätte snälla gentemot mig. Det betalar 95 dollar för mig, för att ge årets yearbook till mig som en present :D Tack!

 

Började träna volleyball denna veckan, känns helt otroligt vad mycket jag utvecklats i sporten since I came to the U.S. Sjukt kul verkligen, coatchen kom fram till mig efter träningen i torsdags och sa:

Kul att du ville träna med oss Johanna, du är verkligen en duktigt setter!

Tack sa jag och blev nästan lite rosa som kinderna och tänkte nu skulle allt mamma vara stolt, nera skojja!


Helgen har varit mer än fullspäckad med saker!!! I fredag hämtade Kira upp och och vi drog till en jätte mysigt cafe, Javaroom med lite livemusic och varsin caffelatte. Detta för att försöka värma upp oss lite och peppa inför hemma matchen på skolan för amerikanska footballs killarna!

Måste bara säga att det är typ en av det bästa sporterna att titta på, eller mer sitta på läktarna på. Först för att vi senior har en stor del av läktarna där vi alla träffas, och också för att man har 35 fasta killrumpor och titta på pga att det står med ryggarna mot läktarna. De har deras tajta vit färgade "trikåer" och deras stora skydd upptill, hett hett hett"!!! Thanks guys!

Jo by the way, min vän Billie var sjukt snäll i fredags efter skolan. Som vanligt missade jag skolbussen och var tvungen att vänta på den sena för mina vänner med bilar hade fieldhockeymatch. Jag har lyckats missa skolbussen 9 av 10 ggr nu haha! vilken fena!

Iallfall, jag sitter på en bänk i solen och försöker att inte se kall ut, mitt mål under kommande veckorna är nämligen att försöka vänja mig vid kylan. Det liksom biter i kroppen för att jag är kall 24.7 men alla andra går liksom i Tshirt och flipflop medan jag har satt på mig fleece tröjan och mjukisbyxor men mitt önsketänkande är mer att klä mig i samekläder eller I sälen, stötens Vargy dräkt (maskoten) för att inte frysa!!

Han skjussade hem mig, och när vi nästan var framme vid min dörr, frågar jag om han bor nära mig? Han svarar, nej tyvärr inte alls, jag bor mer på andra sidan skolan. Hahaha pinsamt värre, men men gentleman som gentleman! ;)


I lördags kväll var jag Natalie (tysk utbytesstundet på min skola) och Erin på ett Grease dance här i Westford. Vi drog till frälsningsarmen och köpte varsin outfit för 6 dollar var. Hela kvällen slutade sen med pumkintea hemma och Erin med några The Hill avsnitt.

Idag var jag i New Hampshire på en stor fest under hela dagen. Våra vänner firade deras bröllop typ ett halvår senare med en fest pga att det inte hade någon efter deras riktiga bröllop. Värsta amerikanska stället, helt galet fint var ute på landsbygden i en jätte jätte fin byggnad. Hela stället var pyntat i höstfärger med hur mycket saker som helst. Jätte mycket mat som vanligt och vi avslutade med en långtur med häst och vagn i skogen!! Drömmen!!!

sumering: jätte jätte bra helg. Behövdes verkligen efter mardröms plugg veckan som var och som nu väntar. Det är slutspurten vi nu har dock de 3 sista veckorna innan thanksgiving.

+ Att jag har i huvudet hela tiden när man får C på ens prov eller inte fattar någonting av en alla läxorna att jag slutar trots allt skolan den 12 Maj, för att efter det ha kul i 3 veckor med Florida med kompisarna och Senior Week!!! OCH SEN GRADUATION den 5 Juni!!!


omtänksamma ni!

till alla JUNLI -08 personer!

Ni fick mig att gråta idag, ja speciellt du Erika! Kunde inte ha fått en bättre uppdatering om allt och alla än vad du gjort till mig! ´TACK TILL ALLA ER UNDERBARA KONFIRMANDER SOM GJORDE DEN FINA VIDEON MED ALLT GRÅT AV SAKNAD TILL MIG! Ni värmer mitt hjärta nu i det kalla höstvädret!

Hoppas ni tar till er detta stora tack!

Ni är BÄST fast det visste ni ju förstås redan!!!

<3

dk

alla DK barn därhemma.... Imorse saknade jag er som få ska ni veta. När min min tyska lärare här Mr. Joyce satte på..

Nur für dich!!


Veckan som varit

Ännu en vecka har nu gått på Westford Academy. Känner mig inte lika lost längre, som en förrvirrad freshman som ständigt försöker ta den rätta vägen men alltid väljer den längsta och mest krångliga så att det blir så pinsamt som möjligt... Men det är bara att "shake it off" och ständigt be om ursäket för att man är sen. Vi har exakt 5 minuter att ta oss mellan varje lektion under hela dagen i skolan, skolklockan ringer för att lektionen är slut, sen ringer den igen efter exakt 5 minuter och då ska man sitta i sin skolbänk. Något som jag faktiskt diggar stort, är att här har man en sån bänk som sitter ihop med en stol. Fattar ni?! :)

Igår hade vi halvdag i skolan och gick ut klockan 11.30 redan! Pga judisk holiday, tack alla judar på skolan!
Mel, Stacey och jag tog bilen till Olive Garden Resturant och åt lunch, fick en chock när jag kom in för allt såg så sjukt lyxigt ut. Men när menyn kom var det bara att andas ut igen! En supermysig lunch, men tjejerna och sen vidare till ett Mall för att köpa en födelsedagspresent till en tjejkompis till Stacey som fyllde 18.
haha roligt nog var det bara att åka tillbaka till skolan igen klockan 4, för att vara support på läktarna för tjejernas volleyball match. De hade bett oss vara där allihopa, för att det var säsongens svåraste match. Galet spännande och fight mellan coatcherna och domaren! HAHA, underhållning!

Idag har min kära hostmom haft några vänninor över för att  sälja lite av hennes smink och hudprodukter för Arbonne. Snart kommer Mel och hämtar upp mig, för att dra vidare till supermarket för att shoppagod mat till oss. Vi planerar ett High School Muical marathon ikväll för att förbereda oss för den tredje Senior filmen som kommer ut om någon vecka! Kan knappt hålla mig att få se snyggingarna på bioduken och dräggla åt dem!

Snart ska vi har en relativt stor konsert i skolan, med jazzbandet, orkestern och skolkören som jag läser som ett av mina 6 ämnen. Vi har våra heta... NOT! Westford Academy uniforms med en svart tshirt svarta skor och en långkjol som går från fötterna till udner brösten, killarna har kostym med vit skjorta under, allt för att se proffesionella ut!

I april ska vi på körresa för en stor Masssachussets tävling. Vi kommer definitivt inte att vinna men ska bli ruggigt kul att få delta. (lite musikklass feeling må jag säga)
I måndags var det America-Germany dag i skolan, så alla elever som läser tyska som ett ämne (vill säga bla jag) skulle visa sin spirit som vanligt och klä ut sig i amerikanska och tyska färgerna och ha ansiktsmålning under hela dagen. Saknar ibland att vi i sverige inte visar våran "spirit" för allt som går att visa vår spirit för! Om amerikanerna skulle ha en semeldag lovar jag er att alla skulle köpa semeldräkter och måla sig som en!
Varje gång ett av skollagen har en match, så klär de ut sig till något nytt. I fredags var det allt från dektektiver (soccerlaget) till aliens (fielhockey laget) som gick omkring i skolan.


Heta Alex och Jag sprang runt med stjärnor och tyskaflaggan i fejjan på oss hela dagen!!


Mr Joyce (min tyskalärare) och några i min kära tyska grupp. KÄRLEK!


Nathalie, min kära lilla tyska utbytesstudent kompis



Ibland undrar jag vad amerikanarna får allt ifrån. En tanke som slår dem att -Jo men visst ska vi hänga ut en fult spöke utanför vår dörr tillsammans med massa plast småpumpor, och SJÄLVKLART ska allt blinka och ändra färg!
Vi nöjde oss med 2 vanliga pumpor i min familj som vi fyllde med vanliga värmeljus.
Medan grannen hade ett uppblåsbar spöke som satt på en stor motorcykel! DRÖMMEN ELLER HUR?!




Om några veckor är det vår skolas stora halloween dance. Ska bli kalaskul, vi kämpar fortfarande att komma på en unik utklädnad för att vi ska banne mig vinna utklädnadstävlingen!!


Boston Tea Party vs Rockringsturnering

Suttit och skrattat hogt for mig själv efter att ha last SR:s milslånga konversation pa fejjan. Idag var det Boston som gällde, inte for att komma hem med shoppingkassar och en tunnare plånbok, Nej, utan for att vara lite historiska.
Jag hade självmant frågat min underbara värdmamma igår om vi kunde under någon helg åka till hamnen där Boston Tea Party utspelade sig, med stor fortjusan utbrast hon i skratta VI GÖR EN UTFLYCKTSDAG IMORGON. Toby (värdpappan) hakade på iden pa allerten och blev asglad.

Men morgonen borjade med att Mary drog iväg for att inforskaffa en ny soffa och fotolj till mig och Paige for nedevåningen. ´Stora mjuka musiga gråa saker kom hon med klockan 10 imorse, men haha det
gamla vanliga kruxet... För stora möbler till för liten dörrkarm!!!
men efter 1 timmes ansträngning med svett och tårar (skojja bara) fick vi igenom allt igenom nöd-utrymmnings-utgången på baksidan av huset! :)
Ni ska bara ha sett hur stolta hela familjen Watterson- Shelman var haha! Men inte nog med detta, som vanligt var Toby helt galet rolig och drog igång en familje ROCKRINGSTURNERING med honom som dommare!
Haha han gjorde min dag idag lilla Toby!

Nu väntar Marys mysiga efterrätt som hon fixat, apple caramel with vanilla ice cream........... Kom ner tillmiddagsbordet idag och möttes av en öppen brasa, kändes nästan som om att jag var hemma i Sverige då.

9 HELA VECKOR : har jag nu varit här i USA!
36 HELA VECKOR: är det som återstår :'( det låter inte alls särskilt mycket

Måste bara berätta om veckans sötaste kommertar av Paige till mig i torsdags.
Vi är påväg hem gåendes från skolbussen och kommit fram till huset. Första gången dörren är låst för vanligtvis är Mary hemma och dörren olåst. Paige vänder sig om:
-Johanna oroa dig inte jag öppnar.
Jag säger skämtsamt lite stolt pga att jag fått min hemmanyckel dagen innan
- Eller så kan jag öppna med min fräna nya nyckel
- johanna, du kan inte ge tillbaka nyckeln när du åker hem härifrån nästa år...
- Va, varför inte Paige?
- du måste behålla den och packa ner den för att spara den hemma i Sverige...
- Men såklart måste jag ge tillbaka den, den tillhör ju er och ert nya hus.
- Men du måste alltid känna dig välkommen tillbaka, och nu är ju du en del av oss av vår familj, så du ska alltid ha tillgången att komma tillbaka hit.


VAR NÄSTAN SOM OM EN SALTDROPPE RAN NER FÖR KINDEN MIN NÄR HON SA DET!!!


Hela familjen samlad i hamnen i Boston


Mel drove by at 11 a clock yeaterday night. She just stayed for a walk, but it was more than nice!!

RED SOX

Känner mig verkligen som om jag börjat bli amerikan på fulltid nu! Har varit här i Boston en vecka nu och stormtrivs verkligen, älskar familjen, älskar Westford Academy och älskar vännerna och folket!

Inte trodde jag att jag skulle se snygga high school killar här inte, men jajemen på min skola ser jag minsann en ny heteing-geting var ny dag! Är så svårt att veta vart man ska börja berätta någonstans: Min första dag i skolan följade jag eftr den tyska utbytesstudenten eller med det fina språket dom använder här "the international student" pga att det inte fixat klart mina klasser. Onsdag morgon fick jág mitt nya schema för året, skolkör, matte, engelska, tyska, US history, individuel studietid, intro to stage. Pluggar som en igel nu for att komma ikapp. Älskar min historielärare och intro to stage teacher, de är underbara! Har redan (förhoppningsvis) hittat mitt tjejgäng, det gick så snabbt denna gång! Mel, Mallory,Kari, Erin, Kristin och Asia. Sedan har man ju alltid killkompisen Alex eller the sexy boy som Mr. Joyce kallar honom under tyska lektionerna (för att tyskautbytesstudenter alltid tycker han är het, kan dock inte hålla med om det till 100%)!

Igår var det hemmma match för the Football team! Älskar hemmamatcher! EN annan sak som är så mycket drömmen här att alla mina vänner har egna bilar!!! Så Erin picked me up och vi åkte till Chilis för att möte upp Kari och Albert för att käka middag. Efter en desert på Dunkin Donuts d´rog vi ut i kylan och satt på läktaren med alla andra miljarder människor haha som supportade skollaget. Hur mysig som helst, men kvällen slutade inte där, vi drog hem till Mels hus eller slott haha! Satt och pratade och drack kaffe och åt choclatcookies i två timmar! Älskar att vara en senior alltså! Sista året, det innebär sååå mycket för alla här. Graduation, Prom, Disneyworld, Morp (inte dress up utan dress down motsatsen till prom, eller prom baklänges). Känns som om det är någonting på G varje månad.

Skulle verkligen inte sitta fel att ha familjen här på ens graduationdag den 5:e Juni! (ta detta som en hint mor och far) hade en as rolig kväll och spelat Alias med familjen garvade så mycket så att jag hade kramp i min mage (aortan alexandra) haha! Imorgon blir det Boston som gäller med min efterlängtade rundtripp. Jag ville så himla gärna se stället för Boston Tea Party och stuff så!!!

Idag blev jag även ett officiel RED SOX fan! "stolt tjej" Fick den riktiga B, Red Sox kepsen av mina släktingar. ha det bäst, för det ska jag ha! tog
finaste bilden:

RSS 2.0