Nu

ska dra ut med Alex nu, han är en väldigt nära vän till mig. Känns som om vi umgåts galet mycket under senaste 2 veckorna, vet inte varför men har bara blivit så! :)
Min thanksgiving var så himla mysigt lyckad! Tobys släkt hade hyrt gården eller farmen vi var på under bröllopsfesten för några veckor sedan igen. VI var 45 pers där hela dagen eller fram till 4 tiden då vi begav oss till Marys mamma. Verkligen jätte kul = mycket mat. Tror att jag ska införa iallfall i min familj Thanksgiving med pumkinpie och kalkon.

Igår köpte jag hela min utrustning för skidlaget med alla uttagningar för Varisity som börjar nästa eller näst nästa vecka. NERVÖS! Det var tyvärr inte helt gratis med att köpa sprillans, skidor, hjälm, goggles, pjäxor och stavar. Men jag tror det kommer vara värt varenda liten dollar jag lägger ner på det.
Idag blev det en pling hem till mamma och pappa, faktiskt inte för att fråga efter pengar, nepp inte denna gång. (älskar er mor o far!) Utan mer ´bara för att höra hur allt var emd dem, hur vår nya lägenhet rullar och allt! Kul att få höra deras röster igen, kändes som evigheters evighet sedan sist.

Det börjar närma sig jul och mina jultankar virvlar runt i huvudet. Vad ska jag köpa till värdfamiljen som är betydelsefullt, värdsystern som är värt något fint. Min värdmamma som gör allt för mig, skjussar mig överallt köper all mat jag ber om, tvättar mina kläder och.... min värdpappa som bara alltid är där och ger mig ett godmorgon varje dag innan solen gått upp och ingen egentligen vill stiga upp klockan 6 som är ett måste för att hinna med skolbussen som kommer 7am!
Och inte nog med dem, då har man familjen där hemma som man vill betona att de alltid finns där för en. Jag önskade att ordet porto inte fanns...!!! Det är så sjukt dyrt att skicka över saker härifrån just nu.

skolböckerna ligger på min vita heltäckningsmatta och väntar på att bli öppnade. Ni vet hur svårt det är att ta steppet att bara sätta sig ner och göra det. Speciellt när man har haft 4 dagar ledighet från skolan!!

Nu kommer alex truck in på uppfarten och hämtar mig. det blir nog ett stopp på Starbucks pga att han jobbar där!!

P&K

rackarns

Galet rolig middag, vi satte en stor toastgrilll i mitten av matbordet och gjorde massa goda grillade mackor till middag. Ibland har min familj bara sa sjukt rolig humor och vi skrattar i ett till galna samtalsamnen... sasom idag!
jag och Mary grat av gladjetarar for att vi skrattade sa mycket. Vi hade pratat om boooobs, att det ar ett typisk beteende for freshmen killar, och att det ar det enda de tanker pa.. Toby ska precis saga nagot men rakar saga boobs istallet for boys. Pa tal om vad som cirklar runt i killarns huvuden! haha!

Efter att jag spanat 4 avsnitt av NEXT pa MTV, kommer Mary ner fran datorn med en stort leende i fejjan. Jag fragar vad som hant, hur hon kan vara sa glad trots att det inte ar min fodelsedag forens om 2 mandader. Da utbrister hon:
- Jag kopte precis en Landrover!
- Du kopte precis en vad...en BIL?! Vad hande med din frascha BMW som du kor nu?
- Jo men, jag tankte att det kunde vara bra med en storre..?
Haha vi bada utbrister i ett skratt och kommenterar hennes roliga inkop.

Nu kommer snart Alex och hamtar upp mig, vi ska dra ut och ha kul haha!
Vet inte vad planerna ar annu, men klockan ar bara 9.30 sa vi hittar sakert pa minnesvart


Han kommer med solsken till mig

Minns ni den sangen? Han kommer med solsken till mig han kommer med solsken till MIG! Jag har vantat hela sommaren pa solsken till MIG!
Det var iallall den jag vaknade upp med stucked i min hjarna + nacksparr!
Installd PowderPuff idag pga regn regn och ater regn. Det ar verkligen inte manga mornar jag vaknat upp lyssnande till regndropparna som slar mot fonsterblacket, men det var iallfall vad jag gjorde idag. Men man kan inte alltid ha alla vadergudar pa sin sida...

Jag ville bara beratta att jag har vaknat upp 119 ganger har i USA!
En gnutta coolhet ma jag saga!
Men coolare kommer jag att bli, for an ar det inte aventyret slut, NIX och jag hoppas det drojer lange lange innan den stunden...

back to buisness, Mrs. Lang's Dimmesdale analysis vantar pa att bli skriven och inlamnad imorgon.


livet i en helhet


Min doggi


mitt hus


mitt rum


JEN! <3


undra hur många gånger i veckan jag äter pizza? troligtvis 4...


spirit week


H&M *snyft*


Sweden presentation








Förväntar mig en förbättring på kommentar sidan gott folk...

sjuk, sick, krank

Hade min första stora konsert igår! Kändes faktiskt grymt, bara att få stå på en stor scen igen värmer i kroppen!!
Relativt mycket publik, 2/3 av vår stora konsert och scen hall iskolan. önskar att vi hade mer än vår lilla aula på Katte..
Vaknada upp imoser med huvudvärk och vad jag tror kan ha varit en febrig panna. Jag väckte min värdmamma vid 6 tiden och berättade hur jag mådde. Då sa hon helt nyvaken, johanna gör ingenting annat nu än gå och lägg dig och vakna inte förrens om många timmar så du kan sova bort alla dina sjukliga bakterier i kroppen. Hon gjorde helt enket min morgon tack Mary!
Trivs fortfarande som fisken i vattnet i denna familj! Dom är perfekta för mig! Vi skrattar mycket, och alla vill ha sin privata tid så med en stängd sovrumsdörr så lämnar man alla ifred. Hon lagar god mat och bryr sig om mig så mycket.
På senaste tiden har vi haft många djupare samtal hon och jag. Har verkligen gjort susen och man känner att man har väldigt mycket trust för varandra <3

Om bara en vecka är det Thanksgiving, jag med familj och doggen drar oss till grandelstaten New Hampshire och firar med släkten. Dagen efter ska jag träffa mina riktiga släktingar för att fira någon längt bort släktings son som fyller ett! :) det var ett tag sen man var på barnkalas, men minnerna är inte allt för långt borta...

På fredag är det min värdpappas födelsedag, och jag har helt seriöst gjort ensjukt fin kollagetavla till honom + att jag ska baka min riktiga familj födelsedagstårta med banan och jordgubbar.
På ett sätt längtar jag liksom tilla tt Thanksgiving ska vara över för då kommer Pyrola!!! Det är helt sjukt att någon som man stått så nära så länge kommer hit och ska få se mitt "nya liv" men min nya vardag som jag levt i, i snart 4 månader.

SNART DRAR ÄVEN ALPINE DOWNHILL SKIDSÄSONGEN IGÅNG! Har redan 3 kompisar i skidlaget som jag känner som är sköna, känns som en lättnad! Jag menar det är ju trots allt coolingar som sätter på sig skidorna och drar sig ner för nypistade backar, eller hur!?
Kristina och Christina kommer dock DÖ av att vi inte får något Bydalen med varandra iår, det var helt seriöst den roligaste vecken i mitt liv förra året! Eller något skidledarjobb med chryckan i Stöten iår, men vitmössan eller killen i skiduthyrningen som gjorde att man smälte varendra gång vi kom in för att skåda hans vackra ansikte!! vill säga typ varje dag efter att jobbet var avslutat. Eller skidledarfesten som var 21 år som vi kom in på! SAKNAR!
Men vi får ta och göra det igen vintersäsongen som kommer när vi alla kommit hem från våra länder!

Har haft fullt upp i veckan, missade två prov idag som jag måste ta igen imorgon eller på måndag. Men vilken dag jag än missar så missar jag åtminstånde en innlämning och ett prov.. så?
Men som min värdmamma sa: man ska alltid lyssna på vad kroppen har att säga haha!!


en stor fet kram från mig till er


sugen på att få ett äggat hus?

Tack alla veteraner där ute, jag hyllar er verkligen med hela mitt hjärta!
Idag har jag varit ledig från min skola WOHOOO! Aldrig varit så lycklig i hela mitt liv! Vi var lediga pga att det är Veteran´s day, då man ska sitta hemma och hylla alla människor som har varit ute i krig och kämpat...
Med lite skuldkänslor i kroppen valde iallfall jag att inte sitta hemma. Det spritter i kroppen, och man blir uttråkad snabbt. Inte nog med det, hela ens dag blir bara ett enda stor Mat och Tv dag om  man är hemma vårt lilla radhus. Man går i alla skå minst 3 ggr och nafsar på allt man ser som är ätbart medan man tittar på alla MVT serier som går dag in och dag ut. Inte för att de är dåliga på något sätt men ni fattar vad jag menar.

Igår var verkligen den mest crazy night jag upplevt under mina 3.5 månader i staterna... Vi hade tjejkväll och klockan 9 beslöt vi oss för att beställa as mycket mat från 99. Så efter 6 boxar av tömda på mat, var magarna fulla och vi behövde röra på oss. inte på det sättet ni tror, inget jävla snack om friskis och svettis eller en långprommis i nån park. Ha, Nej!
Det är en tjej vid namn Mary som alla hatar så grovt pga att hon strulat runt med massor av mina tjejkompisars bästa killkompisar. Så nu ville de hämnas på henne och alla killar för att de har valt att hänga med "de lätte juniortjejerna" som de har det tragiska ryktet istället för dem själva. Så pga att verkligen ordet ALLA här har egna bilar är det en typisk sätt att förstöra för varandra.. eller att ägga någons hus är också rätt vanligt haha! Så himla kul, jag skulle bli värsta förvånad om jag ser ägg på min farstubro i Uppsala :D
Så "vi" jag vill inte påstå att jag var en del av hela detta äventyr, jag var ärligt talat för rädd att någon skulle lhände så jag satt och tryckt ei bilen med Blair medan de utförde deras mission..

Chokladsås, Spraycheddarost(stinker som faaaaan), marshmallows sprayades över hela killarnas bilar vill säga 4 olika bilar igår natt. Så sjukt kul ni skulle sätt alltså! tjejerna var helt galna och hade inte den minsta gnutta av skuldkänsla efteråt snarare motsatsen!!!
Påväg hem i bilen sitter vi 7 tjejer i en 5 sits bil, har värsta dunk musiken på volym 36 och hela bilen skakar. Helt plötsligt stannar mitt hjärta när en av tjejerna skriker.
- FUCK A COP IS RIGHT BEHIND US GIRLS!!!
blair utbrister eller snarare råskriker för att överrösta musiken på högstvolym:
- TWO OF YOU DUUUUUCK!!!
två av tjejerna slänger sig ner på golvet i bilen och vi kan inget annat än råskratta. Efter att polisen svängt av till en annan gata kan vi alla börja andas igen, och erkänna att alla våra hjärtan var i våra halsgropar av rädsla för att bli pulled over.

Sjukt rolig kväll

har somsagt varit ute idag, ätit lunch ute med min värdmamma och värdsyster mys!
och även kollat in skidområdet eller kullarna jag kommer hänga på såfort min skidsäsong kör igång, kan inte vänta!!
Pjäxorna är köpta ocn nu återstår ett par skidor och en hjälm. De perfekta julklapparna från alla där hemma. "hint"

OM 3 VECKOR KOMMER PYROLA HIT DET ÄR HELT OFATTBART ATT INSE ATT HON KOMMER SITTA PÅ ETT 5 TIMMARS TÅG HIT TILL MIN TOWN DÄR JAG BOR, TRÄFFA ALLA MINA VÄNNER, GÅ PÅ PARTY MED MIG OCH MINA FRIENDS, VARA MED MIG UNDER HELA FREDAGEN I SKOLAN OCH BARA VARA MED MIG!!! <3<3

På torsdag har den stora skolpjäsen premiär och jag ska gå och kolla. Det känns som om jag blivit en riktigt amerikan nu. Jag lever på skolan, förra veckan var jag på skolan, hela tordag fredag och lördag kväll..
torsdag: DRÖMMEN! det var verkligen som bring it on movie, en sjukt stor cheerleading tävling som min skola anordnade. helt sjukt mycket folk, sminkade cheerleaders från 10 olika skolor!!
WA vann, härlig känsla när vårt team gick ut på mattan och körde järnet. Hela vår del av läktarna ställde sig upp och abra skrek!
fredag: Cafe night, as mysig helkväll med musik och poesi i skolan. Med soffor och massa ljus och bara allmänt mys!
lördag: hemma match mot Boston Latin i Football. vi vann men ett ynka poäng. 26-25!

älskar alla er därhemma, glöm inte bort mig är ni snälla!


Pep Ralley!!


Senior -09 Appelbobbing TEAM

Ibland önskade jag att sverige var usa och usa var sverige. Men lika ofta som jag hoppas på vise versa så inser jag vilken tur att båda två finns!
Roligaste veckan i Usa har nu passerat. Verkligen en vecka som kom mer än lägligt för min del...
Hade min första riktiga hemlän´gtan förra helgen, och mitt engelska arbete som skulle in och allt var bara tårta på tårta vad som än hände. förjävligt. Men efter regn kommer solsken som mamma en gång lärde mig. Och det stämde även denna gång! vårt stora Peprally under hela fredag eftermidagen var helt sjukt kul! Kalas humör och jag som tilloch med skulle tävla i en gren inför 1400 elever. Jag satsade allt och fick beröm över att jag var snabb att slänga mig ner på knäna han inte ens reagera innan jag hade äpplet i munnen och jag var p benen igen för at kuta tillbaka till mållinjen. Ni vet glädje känslan man har i kroppen under katte skrapan dagen så var det här fast ggr 100!!!


PEP RALLY


ihopbundna- springer 25 meneter, kryper under ett bord. Springer vidare över en pressäning med såpa, hämta en stor ballong fylld med vatten och "kuta" tillbaka :D


FÖRRESTEN:
nu vet jag varför jag har så förbannat mycket plugg och trots att jag gör mer än mitt bästa får man tillbaka sina inlämningar med ett 70 %  resultat så att man får sig ett C.
Westford Academy blev utsedd till en av usa:s top 55 skolor i landet...
Kul för dom, fan för mig!

RSS 2.0